Lauren Verster presenteert The Big Escape

  • Geplaatst: Maandag 17 juli
Door: Televizier.nl

AMUSEMENT We krijgen geen genoeg van spannende spelprogramma´s op de Nederlandse buis! Vanaf september komt er een nieuwe bij: The big escape , een programma gebaseerd op de populaire escape rooms. Lauren Verster neemt de presentatie op zich. 

In The big escape worden twaalf BN'ers op verschillende locaties in Nederland gedropt, zoals een verlaten vliegveld en een militaire basis. In wisselende teams voeren de bekende kandidaten verschillende opdrachten uit en hopen zo als eerste te ontsnappen. 

Bondjes 

Net als bij Wie is de mol? zullen de BN'ers het spel geniepig spelen, want slechts één persoon kan uiteindelijk winnen. Volgens Lauren moeten de kandidaten constant nadenken over hun tactiek: ‘‘En altijd zoemt op de achtergrond de strategische vraag: Deel ik mijn gevonden informatie zodat ik bondjes met anderen kan sluiten of houd ik alles voor mezelf? Hoe zorg ik ervoor dat ik niet de volgende ben die naar huis gestuurd word?’’

Lees ook: Doet Jan Versteegh mee aan Wie is de mol?

Trailer 

Welke BN’ers meedoen aan The big escape, maakt AVROTROS binnenkort pas bekend. Voorlopig moeten we het dus met de spannende trailer doen:

The big escape is vanaf 6 september om 20.25 uur te zien bij NPO 3. Reageren op dit artikel