Lex Uiting bezoekt grootste Gay Pride ter wereld(2017)

  • 17 juli 2017, 19:55 - 20:30 uur
  • NPO 3
Kijk nu

REISPROGRAMMA Lex Uiting reist voor 3 op reis midweek naar São Paolo om daar de grootste Gay Pride ter wereld bij te wonen. Ook maakt hij zich in Brazilië op voor de ‘vetse feesten over de hele wereld’.

Lex Uiting mag zichzelf een gelukkig mens prijzen. Voor 3 op reis midweek stuurde BNN hem naar het zonovergoten São Paolo. Daar dompelde hij zich onder in een zeer bijzonder festival. “Elk jaar komen er drie miljoen mensen feesten tijdens de grootste Gay Parade van de wereld in São Paulo en ik was daar gewoon bij”, zegt de presentator.

Lex Uiting

In deze eerste aflevering van de week staat Lex niet meteen tussen de feestende homoseksuele medemens. Hij brengt eerst een bezoekje aan het Parque do Ibirapuera, de Braziliaanse variant van het Vondelpark. Daarnaast snuift hij cultuur in de meest kleurrijke straat van São Paulo.

3 op reis midweek

Wie droomt er nu niet van een vakantie naar een tropisch oord of juist een idyllisch bergdorpje? Speciaal voor de zomermaanden heeft BNN 3 op reis midweek in het leven geroepen. In dit programma gaan de BNN-presentatoren op gloednieuwe avonturen én is er een terugblik op de bijzonderste trips die ze naar verre (en minder verre) plekken maakten. Elke week is een ander reisthema aan de beurt. Van stranden tot steden en van food tot festivals. Zo ging Maurice Lede naar San Francisco en Valerio Zeno bezocht Londen. Alle aspecten die horen bij het maken van een onvergetelijke reis komen aan bod.

  • Seizoen: 1
  • Aflevering: 11 Festivals

Reageren op dit artikel
Meer video's van Zondag met Lubach