Lindsay Lohan in Britse comedyserie

  • Geplaatst: Maandag 12 juni
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Het was -na een roerige periode- een tijdje stil rond Lindsay Lohan. Maar de 30-jarige actrice maakt zich op voor een comeback in de Britse sitcom Sick note , waarin de hoofdrol is weggelegd voor Harry Potter-held Rupert Grint.

Jarenlang kwam Lindsay Lohan enkel in het nieuws met schandalen en ellende. Ze had drank- drugs- en relatieproblemen en verkeerde voortdurend in de goot of op het politiebureau. Van de frisse nieuwe actrice uit een stel Disneyfilms en de cultklassieker Mean girls was nog verdraaid weinig over.

Arabisch

Maar ook getroebleerde kindactrice worden ouder en wijzer. De roodharige actrice studeerde de afgelopen tijd Arabisch in Dubai, dumpte haar vreemdgaande Russische verloofde en vond het nu wel weer tijd voor een acteerklus.

Ron Wemel

Ze is gecontracteerd voor het tweede seizoen van de comedy Sick note die gaat over de pathologische leugenaar Daniel Glass, gespeeld door Ron Wemel uit de Harry Potter-films. Daniel krijgt onterecht te horen dat hij terminaal is en besluit zijn vrienden en familie niet te vertellen dat het allemaal een misverstand was.

Eerste seizoen

Lindsay Lohan speelt Katerina West, de dochter van de baas van Daniel. De opnamen van het tweede seizoen zijn nu in volle gang, het eerste seizoen wordt deze herfst uitgezonden op Sky.Reageren op dit artikel