Lindsay Lohan presenteert nieuw televisieprogramma

  • Geplaatst: Dinsdag 21 februari
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Na jaren in afwezigheid te hebben geleefd, keer Lindsay Lohan (30) terug op televisie. Ze verruilt de drank, drugs en seks voor het nieuwe programma Nerd.

In de Amerikaanse talkshow The View kondigde de roodharige haar nieuwe rol aan. “Waar het op neerkomt, is dat ik in elke aflevering iemands social media 24 uur overneem. Ik daag ze daarbij uit om dingen te doen waar ze denken goed in te zijn. Ze kunnen daar geld mee winnen dat naar een goed doel gaat.”

Punk’d en Nerve

Het programma wordt een mix van Punk’d van Ashton Kutcher en de film Nerve. Daarin voeren hoofdrolspelers Dave Franco en Emma Roberts opdrachten uit voor geld. De opdrachten krijgen ze via hun telefoon binnen, verzonnen door hun volgers.

Ariel

Voormalig kindster Lohan leidt een nogal bewogen leven waar drugs de hoofdrol in spelen. De actrice lijkt dat achter zich te willen laten, want aan Disney laat ze doorschemeren dat ze zichzelf wel ziet in de rol van Ariel in de nieuwe film The little mermaid. Haar haar heeft alvast de goede kleur, laten we maar zeggen.Reageren op dit artikel