Magic Mike XXL: Channing Tatum opnieuw uit de kleren(2015)

  • 13 maart 2018, 22:50 - 01:05 uur
  • NET 5

KOMEDIE Trek iets luchtigs aan, pak een koud drankje en geniet van het hete vervolg op strippersfilm Magic Mike. In de hoofdrol schittert opnieuw de gespierde Channing Tatum.

Magic Mike XXL is het langverwachte vervolg op de eerste Magic Mike-film. Die film werd een onverwacht groot succes en kreeg daarom een sequel. Wederom met hunk Channing Tatum in de hoofdrol.

Magic Mike XXL

Het is drie jaar geleden sinds Michael ‘Magic Mike’ Lane (Channing Tatum) zijn stripperskostuum aan de wilgen hing. Dan staan ineens zijn oude maatjes van stripclub Kings of Tampa voor de deur. Zij willen ook stoppen met het strippersbestaan, maar gaan er niet uit zonder een knal. Daarom vragen ze Mike om mee te gaan op roadtrip en nog een laatste keer te knallen met het hele team op de strippersbijeenkomst in Myrtle Beach. Onderweg gebeurt er natuurlijk van alles. Krijgen Mike en zijn team het publiek nog op de stoelen?

Channing Tatum

Naast Channing Tatum trekken ook Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez en Gabriel Iglesias hun shirt uit voor Magic Mike XXL. Matthew McConaughey en Alex Pettyfer, die schitterden in het eerste deel, spelen geen rol in dit tweede deel.


  • Regisseur: Gregory Jacobs
  • Acteurs: Channing Tatum, Juan Piedrahita, Sharon Blackwood, Alison Faulk, Josh Diogo

Reageren op dit artikel
Meer video's van Oscars 2017

Tips voor vandaag