Makers Game of Thrones filmen meerdere einden

  • Geplaatst: Donderdag 14 september
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Om lekken te voorkomen worden meerdere einden van Game of Thrones opgenomen. Volgens HBO hebben zelfs de acteurs uit de serie geen flauw benul over het echte slot.

Het afgelopen seizoen werd Game of Thrones geplaagd door hackers die voortijdig afleveringen online zetten en zo het plot verraden. Dat willen ze bij HBO in het volgende en laatste seizoen koste wat kost voorkomen.

The Sopranos

Het is niet de eerste keer dat een zender dergelijke maatregelen neemt, ook van Breaking Bad (AMC) en The Sopranos (HBO) werden verschillende einden gemaakt om het echte eind geheim te houden.

Who shot J.R?

Zelfs in de jaren tachtig werden al voorzorgsmaatregelen genomen. De toen mateloos populaire serie Dallas liet zo'n beetje alle castleden een keer J.R. Ewing neerschieten om de echte schutter geheim te houden. En dat lukte wonderwel. 'Who shot J.R?' was een hele zomer lang een van de belangrijkste vraagstukken ter wereld.

Seizoen 8

De opnamen voor het laatste seizoen van Game of Thrones beginnen in oktober en duren tot ongeveer augustus 2018. Waarschijnlijk kunnen we seizoen 8 pas in 2019 zien, maar HBO moet nog een officiele datum bekendmaken.Reageren op dit artikel