Max Verstappen biedt excuses aan

Kijk nu

NET GEMIST Max Verstappen zorgde er eigenhandig voor dat zijn teamgenoot Daniel Ricciardo uit de race werd getikt. De Australiër was er op z’n zachtst gezegd niet blij mee. De strijdbijl is inmiddels begraven.

Max Verstappen tikte Daniel Ricciardo zondag tijdens de Grand Prix van Hongarije uit de race. Dit gebeurde tijdens een wilde inhaalmanoeuvre van de Nederlander. Ricciardo was woest. “Als hij zijn fout niet toegeeft hebben we een probleem”, zei de Australiër na afloop. Gelukkig hebben beide heren het conflict uitgepraat.

Verstappen versus Ricciardo

“Wat gisteren gebeurde was moeilijk te verdragen”, schrijft Ricciardo op Twitter. “Je leeft de hele dag toe naar die paar uur racen en dan is het zo weg. Max heeft zich verontschuldigd na de race. We hebben elkaar een op een gesproken, zonder media of iemand anders. De situatie is op de juiste manier afgehandeld. Over vier weken gaan we weer verder.”

Spa-Francorchamps

De volgende race is een thuisrace voor Max Verstappen. De Formule 1-karavaan bevindt zich dan op het prachtige circuit van Spa-Francorchamps. Duizenden Nederlanders zijn daar aanwezig om Verstappen een hart onder de riem te steken. Dat belooft veel goeds.


Reageren op dit artikel