Max Verstappen: ‘Ik maak me zorgen voor volgend jaar’

Kijk nu

NET GEMIST Max Verstappen rijdt fantastisch op de circuits, maar het is vaak zijn auto die hem in de steek laat. In Peptalk gaf de Nederlander openlijk toe dat hij zich nu al zorgen maakt over het volgende seizoen.

“Ik wil winnen en ik denk dat dat met dit team kan”, zei Max Verstappen in de Ziggo Sport-talkshow Peptalk. Toch blijkt dit moeilijker dan op voorhand gedacht. De auto van de Nederlander is nog altijd langzamer dan de bolides van Ferrari en Mercedes. Dit moet anders.

Updates

“De auto is nu een stuk beter dan aan het begin van dit seizoen”, zegt Max. Toch lijkt de vijfde plaats momenteel het hoogst haalbare voor de Nederlandse snelheidsduivel. Max vindt het vooral vervelend dat er te weinig updates komen. “Op dit moment komt er niks en daar maak ik me wel zorgen om. Dat was namelijk wel beloofd. Er is weinig gekomen qua updates en dat is enorm balen. Ik maak me zorgen voor volgend jaar.”

’Helemaal ruk’

Typerend voor het seizoen van Max is de Grand Prix die in Canada werd gereden. De Nederlander lag in de elfde ronde op de tweede plek, dankzij een fantastische start. Een podiumplaats dacht hij sowieso te halen, tot de auto het begaf. Na afloop van de wedstrijd noemde hij het seizoen ‘helemaal ruk’.


Reageren op dit artikel