Mike and Dave Need Wedding Dates: Broers zoeken vrouw(2016)

  • 11 oktober 2018, 20:30 - 22:40 uur
  • NET 5

KOMEDIE

De ouders van twee losbandige broers dwingen hen een partner te zoeken, anders zijn ze niet welkom op de bruiloft van hun zus. 

Nu hun zus gaat trouwen, vinden de ouders van Mike en Dave het tijd dat de broers zich eindelijk eens volwassen gaan gedragen.

Mike and Dave Need Wedding Dates

Zonder partner zijn de losbandige broers niet welkom op het huwelijk. Mike (Adam DeVine, die we kennen als Andy uit de comedyserie Modern Family) en Dave (Zac Efron) plaatsen daarom een contactadvertentie. Alice (Anna Kendrick) en Tatiana (Aubrey Plaza) reageren op die advertentie. Zij zijn misschien nog wel wilder dan Mike en Dave.

Wat Anna Kendrick (Up in the Air, Pitch Perfect, The Accountant) in deze puberale komedie doet, is een raadsel. Waarschijnlijk wilde ze wat afwisseling in haar rollen en had ze zin in iets luchtigs. 

Platte, rake grappen

Luchtig is Mike and Dave Need Wedding Dates zeker, want zoals vaker in dit soort komedies is het verhaal volledig ondergeschikt aan de (platte) grappen, die in sneltreinvaart voorbijkomen. En zoals dat gaat bij een schot hagel: je raakt altijd wel iets.

 

 

 


  • Regisseur: Jake Szymanski
  • Scenario schrijver: Andrew Jay Cohen, Brendan O'Brien
  • Componist: Davi Aquino, Brian Bair, Lilly Blazewicz, James Bolt, Linda Brenon
  • Acteurs: Zac Efron, Adam DeVine, Anna Kendrick, Aubrey Plaza, Stephen Root

Reageren op dit artikel
Meer video's van Net 5

Tips voor vandaag