Miro Kloosterman verlaat Goede Tijden Slechte Tijden

  • Geplaatst: Maandag 13 februari
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Miro Kloosterman (36) stopt met GTST . Na 2.5 jaar heeft de acteur de soap achter zich gelaten met een joekel van een cliffhanger.

Vanavond, in wat zijn laatste aflevering bleek, gaf Miro gestalte aan Thijs, die een haastig geplande bruiloft met Rikki (Robin Martens) gebruikte om ongemerkt het land te verlaten met zijn dochter Teddy. 

No more Miro

Thijs en Teddy verruilden Meerdijk voor München, maar voorlopig worden ze niet gevonden. De makers van GTST plaatsten na de beladen aflevering een interview met Miro online waaruit blijkt dat hij de soap verlaten heeft. Hij geeft aan de sfeer op de set te gaan missen en vooral het spel met Robin, waar hij de meeste scenes mee speelde.

Corrupte advocaat

Kloosterman gaf drie seizoenen gestalte aan de corrupte en slinkse advocaat Thijs Kramer. Het was voor Miro een uitdaging om te laten zien dat hij een slechterik kon spelen. Dat is hem zeker sinds de zomercliff goed gelukt, toen zijn zusje Sacha omkwam in de horrorcaravan des doods. Hij jaagde wekenlang de vijf schuldige Meerdijkers de stuipen op het lijf in een verhaallijn die half november culmineerde in een ook voor Miro heftige scene.

Afbeelding

Liefdesvakantie

Overigens moet het vertrek van Miro voor de echte fans niet als een enorme verrassing komen. Wie de acteur volgt op Instagram, weet dat hij al weken niet in de studio's gesignaleerd is. Kloosterman en zijn vriendin Laurie Gordeijns zijn momenteel op uitgebreide liefdesvakantie en da's behoorlijk afzien.Reageren op dit artikel