Mislukte facelift in Hongarije

  • 20 juni 2017, 21:30 - 22:28 uur
  • RTL 4
Kijk nu

REALITYPROGRAMMA Ellenore reisde voor een goedkope facelift naar Hongarije en Misha liet haar lippen provisorisch opspuiten door een beunhaas. Bij beide vrouwen ging de ingreep enorm mis. Presentratice Evelyn Struik en het team van Verminkt schiet hen te hulp.

Nederlanders staan bekend als zuinige mensen, altijd op zoek naar koopjes. Maar als het op plastische chirurgie aankomt, kun je maar beter niet de allergoedkoopste optie kiezen, bewijzen de twee dames in Verminkt deze week. Misha wilde graag vollere lippen en kreeg een tip voor een adresje waar ze voor weinig geld aan haar gezicht kon laten sleutelen. Ze belandde ergens driehoog-achter op een keukentafel, waar een beunhaas haar lippen opspoot. Dat ging zo erg fout dat Misha nu de straat niet meer op durft.

Goedkope facelift

Ook de Israëlische Ellenore, die dertig jaar geleden in Nederland kwam wonen, moet haar zoektocht naar voordeeltjes duur bekopen. Ze ging voor een goedkope facelift naar Hongarije, maar dat ging gruwelijk mis. Het team van Verminkt schiet te hulp.

  • Seizoen: 1

Reageren op dit artikel