Monica Geuze smijt met geld in YouTube-serie Wat te doen met je poen?

  • Geplaatst: Maandag 13 maart
Door: Televizier.nl

AMUSEMENT RTL’s jongerenplatform Concentrate lanceert de nieuwe serie Wat te doen met je poen? Monica Geuze, één van de presentatoren, maakt in de video’s al het YouTube-geld op dat met de serie verdiend wordt.  

YouTubers Monica Geuze (21), Kaj van der Ree (25), Thomas Cox (26), Bobbie Bodt (24) en Kaj Gorgels (26) verbrassen al het YouTube-geld dat zij ontvangen met de video’s van Wat te doen met je poen? Vanaf nu staat elke woensdag om 17.00 uur een filmpje online en elke view hiervan staat gelijk aan een halve cent.

Zwembad met bier

Wanneer in kaart is gebracht wat de opbrengst is van de video, weten de presentatoren wat ze mogen uitgeven aan hun volgende aflevering. Zij bepalen zelf aan welke ludieke activiteiten zij het geld besteden. Dit kan variëren van rijden in een Ferrari tot zwemmen in een zwembad vol met bier.

Views

Uiteindelijk beslist de kijker hoeveel geld het team te besteden heeft, want hoe meer views, hoe gekker het kan worden. De eerste video is nu al te zien op het YouTube-kanaal van Concentrate. Met deze promo willen de presentatoren het eerste budget binnenhalen.

Wat te doen met je poen? is welke woensdag om 17.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van ConcentrateReageren op dit artikel