Naar wie gaat de Gouden Televizier-Ring?(2017)

  • 12 oktober 2017, 21:00 - 22:50 uur
  • NPO 1
Kijk nu

SHOWBIZZ Welk programma wint de 52e Gouden Televizier-Ring? Beste zangers, Expeditie Robinson en Zondag met Lubach maken kans op het felbegeerde sieraad. Art Rooijakkers presenteert het gala vanuit de AFAS Live.

De grootste sterren van Nederland gaan weer over de rode loper voor het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring gala. Wie wint dit jaar de Gouden Televizier-Ring? De programma’s Beste zangers, Expeditie Robinson en Zondag met Lubach maken kans op het felbegeerde sieraad. Alleen Expeditie Robinson werd eerder genomineerd, de andere twee titels zijn nieuw in de historie van de prijs.

Art Rooijakkers

Art Rooijakkers presenteert het gala vanuit de AFAS Live deze keer alleen, omdat Jan Smit met Beste zangers vanaf de genomineerdenbank zal toekijken. Voor Arjen Lubach wordt het een spannende avond. Hij is naast de Ring namelijk ook nog genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster, samen met Beau van Erven Dorens en Wilfred Genee. Bij de vrouwen zijn dit Eva Jinek, Floortje Dessing en Geraldine Kemper.

Erik de Vogel

Sinds vorig jaar dingen ook acteurs mee naar een Zilveren Ster. Bij de vrouwen zijn Angela Schrijf, Elise Schaap en Isa Hoes genomineerd. Angela won de prijs vorig jaar als eerste vrouw, Thom Hoffman was de eerste acteur die onderscheiden werd tijdens het Gala. Hij maakt nu ook weer kans, samen met Erik de Vogel en Jeroen van Koningsbrugge. Ook hier speelt Arjen Lubach aan de zijlijn een bijrol, want hij voerde in zijn programma Zondag met Lubach campagne voor GTST-ster Erik de Vogel. Verder worden ook nog de Talent Award en de Gouden Stuiver voor het beste kinderprogramma uitgereikt.


Reageren op dit artikel