Naked: een naakte kerel in de lift

Kijk nu

NET GEMIST Rob is in de film Naked (nu op Netflix) op de dag van zijn huwelijk terechtgekomen in een tijdspiraal: hij wordt keer op keer naakt in de lift van een hotel wakker. Binnen een uur moet hij bij zijn trouwlocatie zien te komen.

Het moet de mooiste dag uit Robs leven worden: hij stapt in de huwelijksboot met de beeldschone Regina. Maar hij maakt er een beetje een potje van: Rob heeft de tekst van zijn gelofte niet geschreven, de pasjes van de openingsdans niet geoefend en de ring is hij ook al vergeten. De avond voor de bruiloft gaat hij zelfs stappen met zijn getuige, in plaats van de zaken in orde te maken.

Blote race tegen de klok

Dus grijpt het universum in. Rob mag niet trouwen voor hij zijn zaakjes voor elkaar heeft. Daarvoor heeft hij een uur de tijd. Is het daarna niet gelukt, dan wordt de klok een uur terug gezet en ontwaakt hij op dezelfde plek: in de lift van een hotel. Naakt. Een blote race tegen de klok en naar de trouwlocatie volgt.

Groundhog Day

Naked heeft veel weg van de klassieker Groundhog Day. In deze klassieke komedie komt weerman Bill Murray terecht in een vergelijkbare tijdspiraal. De film is een remake van de Zweedse film Naken uit 2000. De hoofdrol in de Amerikaanse versie komt voor rekening van Marlon Wayans (Scary movie, White Chicks, Norbit).

Naked is vanaf nu te zien op Netlfix.Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag