Narcos krijgt nieuwe hoofdrolspelers

  • Geplaatst: Vrijdag 22 december
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Narcos is al drie seizoenen lang een van de populairste Netflix-series. Voor het vierde seizoen wordt een blik nieuwe acteurs opengetrokken. Wie het zijn? Dat lees je hier.

Netflix komt in 2018 met een splinternieuw seizoen van Narcos. Deze keer is de hoofdrol niet weggelegd voor Pedro Pascal, beter bekend als DEA-agent Javier Peña. Twee nieuwe gezichten moeten de reeks een nieuw karakter geven: Diego Luna (Star Wars: Rogue One) en Michael Peña (Collateral Beauty, Fury).

Guadalajara kartel

Komend seizoen speelt zich niet meer af in Colombia, maar de cast verhuist naar Mexico. Daar staat het Guadalajara kartel centraal. Deze drugscriminelen zorgden er in de jaren 80 eigenhandig voor dat vele kilo’s heroïne en marihuana de Verenigde Staten in werden gesmokkeld.

Good guys and bad guys

Het is nog niet bekend in wiens huid beide hoofdrolspelers gaan kruipen. Naar verwachting zal één van de heren in een good guy zijn, terwijl de ander zich inleeft als kopstuk van het kartel. Het belooft in ieder geval spannend te worden.

Echte narcos

De opnames van Narcos verliepen allesbehalve vlekkeloos. Locatiescout Carlos Muñoz Portal werd tijdens zijn werkzaamheden doorzeeft met kogels. Waarschijnlijk was dit het werk van echte narcos.Reageren op dit artikel