Nieuws
Natuurlijke of chemische sojasaus
CTR
  ·  Het team van Keuringsdienst van waarde duikt deze aflevering in de wonderlijke wereld van sojasauzen. Op sommige van de flesjes die je in de supermarkt koopt, staat ‘natuurlijk gebrouwen’. Maar wat betekent dat eigenlijk? En heb je dan ook niet-natuurlijk gebrouwen sojasaus? De presentatoren zoeken het uit en komen onder andere in Japan terecht. Daar gaat presentator Teun van de Keuken op bezoek bij een traditionele sojasausmaker die uitlegt hoe de saus doormiddel van de fermentatie van sojabonen ontstaat. In Nederland probeert presentator Ersin Kiris zelf een chemische variant van de Japanse saus te maken. Lukt hem dat? En welke sojasauzen uit de winkel bevatten eigenlijk deze stof? Een heuse sojasaus-expert proeft verschillende sojasauzen.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsAlles wat je moet weten over de Videoland-serie Máxima
Kom alvast in de stemming voor Koningsdag met de Videolandserie over koningin Máxima. Het zesdelig drama gaat terug naar de jaren waarin ze als econoom furore maakt in New York. Dan ontmoet ze kroonprins Willem-Alexander.Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 16:45RTL brengt dagelijkse nieuwsquiz op de buis
15:10Filemon Wesselink maakt programma over Ozempic
14:10Enorme belangstelling voor Code Rosé van de Meilandjes
13:36Joost Klein volgens bookmakers in top 3
10:14Pijnlijk: Gordon wil nooit meer praten met RTL Boulevard