Netflix: nieuw in augustus

  • Geplaatst: Vrijdag 28 juli
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Vanaf augustus heeft Netflix weer een hoop nieuwe series voor ons in petto. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder, want wij zetten er een aantal voor je op een rijtje!

Nieuwe serie: White Gold
De charmante verkoper Vincent Swan is niet vies van een smerig dealtje hier en daar. In de BBC-serie White gold probeert hij samen met zijn sales-collega’s Brian en Martin zo veel mogelijk geld binnen te harken met de verkoop van kunststofkozijnen. De comedy speelt zich af voor het internettijdperk, dus de heren moeten vooral hun eigen babbel inzetten om de kozijnen te slijten. Ed Westwick, bekend van Gossip Girl, kruipt in de huid van de charmante Vincent. Hij mag opnieuw opdraven voor een tweede seizoen, dat onlangs door de BBC werd bevestigd. Dan probeert de verkoper Spaanse villa's aan de man te brengen. 

White gold verschijnt op 11 augustus.

Nieuwe serie: Atypical
Sam is – zoals de titel al zegt – een ‘atypisch’ persoon. Specifieker gezegd: hij is autistisch. De 18-jarige jongen gaat op aanraden van zijn therapeut op zoek een vriendin, maar komt in de clinch met zijn moeder die moeite heeft met zijn nieuwe onafhankelijke gedrag. Deze donkere comedyserie is een Netflix Original. Mocht je op een dag niks te doen hebben, dan kun je de serie binnen zes uur afkijken. Het eerste seizoen bevat namelijk acht afleveringen van elk 30 minuten. 

Atypical verschijnt op 11 augustus.

Nieuwe serie: Marvel’s The Defenders
De Marvel-helden Jessica Jones, Iron Fist, Daredevil en Luke Cage hebben afzonderlijk al een eigen serie op Netflix, maar nu bundelen ze hun krachten samen in The defenders. Het superheldenteam gaat de strijd aan tegen aartsvijand Alexandra (Sigourney Weaver), een machtige en sluwe zakenvrouw uit New York City. Het gerucht gaat dat ze de leider is van The Hand, een levensgevaarlijke organisatie die ook in de strips en in de Netflix-serie Dardevil voorkomt. Of de geruchten kloppen, moet half augustus blijken. Dan verschijnen de acht afleveringen van The defenders online.   

Marvel’s the defenders verschijnt op 18 augustus.

Nieuwe serie: The Mist
Heb je het boek The mist van Stephen King al eens gelezen? Dan weet je al waar de serie over gaat, want deze is gebaseerd op het gelijknamige boek van de bekende thrillerschrijver. In The mist gaat het er niet gezellig aan toe, want de inwoners van een klein stadje worden geteisterd door buitenaardse wezens. Deze doemen op uit een laaghangende dikke mist, vandaar de titel. De trailer zelf is al doodeng, dus kijk en huiver!

The mist verschijnt op 25 augustus.

Nieuwe serie: Disjointed
Deze comedy komt uit de koker van Chuck Lorre, de bedenker van populaire series als The big bang theory en Two and a half man. In Disjointed vertolkt Kathy Bates de rol van Ruth, de eigenaresse van een coffeeshop die ze samen met haar zoon runt. Ruth is hartstikke blij met haar baan, want zo kan ze elke dag high zijn. Voordat ze zich tussen de wietplanten bevond, werkte ze als advocate die zich hard inzette voor de legalisering van – inderdaad – marihuana.

Disjointed verschijnt op 25 augustus.

Complete serie: That ´70s show
Goed nieuws voor fans van That ´70s show, want half augustus knalt Netflix in één keer alle seizoenen online. De retro-sitcom speelt zich eind jaren ’70 af en draait om de ietwat sullige tiener Eric Forman, die met zijn vijf vrienden in de kelder van zijn ouders hangt. De tieners roken iedere aflevering wiet, iets wat Eric's conservatieve vader en hyperzorgzame moeder niet weten. Elk personage in de serie heeft zijn eigen persoonlijkheid, dus saai is That ´70s show nooit. Zo heb je Eric’s feministische vriendin Donna, de bijgelovige rocker ‘Hyde’ en de niet zo intelligente vrouwenverslinder ‘Kelso’. Leuk weetje: in de serie spelen Mila Kunis en Ashton Kutcher samen een stel, maar sinds 2012 zijn ze ook in het echte leven elkaars tortelduifjes.

That ´70s show verschijnt op 18 augustus. Reageren op dit artikel