Netflix-tip: Designated survivor

Kijk nu

NET GEMIST President Kirkman pakt na een lange winterstop de draad weer op in Designated survivor, maar moet dat helaas wel doen zonder zijn geliefde echtgenote. Die stierf vlak voor de Kerst door een ongeluk.

Hoe gaat het verder met de Amerikaanse president Kirkman (Kiefer Sutherland) nu hij zonder zijn First Lady verder moet? Dat is wat fans van Designated survivor al sinds december willen weten. Het eerste deel van het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie eindigde eind vorig jaar met een heuse cliffhanger.

Tweede seizoenshelft

Alex, de vrouw van president Tom Kirkman (Kiefer Sutherland) werd doodgereden. Was het een ongeluk? Of heeft iemand haar opzettelijk van het leven beroofd? Dat is wat we in de tweede seizoenshelft ongetwijfeld te weten zullen komen. Het seizoen begint in ieder geval met een aflevering vol rouw bij de president.

Designated survivor

Maar lang kan Kirkman niet treuren over de dood van zijn geliefde First Lady, want vrouw of niet: de plicht roept. Er liggen de komende weken handelscrises met Cuba, een gehackte raket en een omstreden bezoek aan een gevangenis op hem te wachten.

Vanaf 1 maart staat er iedere donderdagavond een nieuwe aflevering klaar op Netflix.Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag