Netflix-tip: Lost in space

NET GEMIST Een ruimteschip met aan boord een astrofysicus en zijn gezin raakt van koers en stort neer op een gevaarlijke planeet. Weten de Robinsons zich te redden?

De aarde is ons thuis, zolang we er veilig zijn. Als dat niet meer zo is, dan moet de mensheid op zoek naar een nieuwe kans op een andere planeet. De familie Robinson (vader, moeder en drie kinderen) waagt dertig jaar vooruit in de tijd de sprong in het diepe en geeft zich op voor een kolonisatieprogramma.

Foutje

Helaas voor hen: onderweg gaat iets mis en hun ruimteschip belandt lichtjaren verwijderd van de oorspronkelijke bestemming. In een vijandige omgeving moeten ze zich zien te redden.

Complicerende factor

Nog een complicerende factor is dat ze niet met zijn vijven zijn, maar dat er nog twee andere mensen aan boord van hun schip zijn. Een charismatische dokter die niet vies is van een stevig potje manipuleren en een charmante en technisch zeer vaardige arbeider.

Lost in space

In deze remake van de jaren 60-serie spelen Toby Stephens (Die another day) en Molly Parker (House of cards) de hoofdrollen. Stephens is daarmee de opvolger van Guy Williams uit het origineel en William Hurt, die de atrofysicus John Robinson in een filmversie van het verhaal speelde.

Vanaf 13 april op Netflix.


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag