Netflix-tip: Sense8

Kijk nu

NET GEMIST Hoe loopt het af met de helden uit Sense8? De acht mensen uit alle uithoeken van de wereld hebben een telepathische band met elkaar, en moeten samen een groep tegenstanders uitschakelen.

Nog één laatste missie ligt te wachten op de acht helden uit Sense8. Deze acht jonge mensen komen uit alle uithoeken van de wereld, hebben een telepathische band met elkaar en kunnen elkaars bijzondere vaardigheden overnemen. Heel mooi natuurlijk, maar deze bijzondere gave zorgt er wel voor dat ze een kwaadaardige organisatie achter zich aankrijgen.

Fanbase

Twee seizoenen werden er gemaakt van Sense8, en de serie heeft een hartstochtelijke fanbase. Alleen was die niet groot genoeg, en dus besloot Netflix een punt achter de reeks te zetten. “De serie ging het publiek zeer aan het hart, maar er waren domweg niet genoeg kijkers om zo’n grote productie te kunnen verantwoorden. Zelfs niet op ons medium”, vertelde een woordvoerder aan Digital Spy.

Afsluitende film

De verdrietige fans startten een actie, maar een nieuw seizoen kwam er niet. “We hebben lang en diep nagedacht over manieren om dit voor elkaar te krijgen, maar helaas, dat gaat niet lukken.” Maar de aanhoudende aandacht voor de reeks zorgde er wel voor dat Sense8 een bevredigend einde krijgt. Er is nu een afsluitende, twee uur lange film over de acht telepathisch verbonden helden.

Dat is vanaf 8 juni te zien bij Netflix.


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag