Netflix-tip: The kissing booth

Kijk nu

NET GEMIST Tienermeisje Elle staat voor een dilemma: gaat ze zoenen met die foute jongen, of laat ze het zitten omdat hij de broer van haar beste vriend is?

The kissing booth draait om de zeventienjarige Elle, een beetje een laatbloeier. De middelbare scholiere is best populair, maar heeft nog nooit met iemand gezoend. Ze heeft wel iemand met wie ze graag wil zoenen: Noah.

Problemen

Maar er zijn twee problemen: Hij is niet alleen een foute jongen, hij is ook de broer van haar beste vriend. En zoenen met hem gaat compleet tegen de afspraken in die ze met elkaar hebben gemaakt. Volgt Elle de regels, of volgt ze haar hart?

The breakfast club

Veel aanstormend talent in deze tienerfilm, maar de jonge acteurs hebben op de set ook iemand op tegenop te kijken. De makers hebben Molly Ringwald voor een belangrijke bijrol weten te strikken. Deze actrice brak in 1985 door met de klassieker The breakfast club. Daarin worstelde haar personage Claire ook met haar liefdesleven. De kennis en ervaring uit deze film kan ze in The kissing booth mooi doorgeven aan een nieuwe generatie tieneracteurs.

Jonge schrijfster

Deze romantische komedie is gebaseerd op het boek van Beth Reekles. Deze jongedame uit Newport (Wales) schreef het boek toen ze vijftien jaar oud was. Het werd een daverend succes. Inmiddels heeft ze een contract voor nog drie boeken.

De film staat 11 mei op Netflix.


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag