Nicolette Kluijver en Dennis Weening spreken Bigfoot Junior in

  • Geplaatst: Dinsdag 23 mei
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Nicolette Kluijver en Dennis Weening hebben er een leuke klus bij: het presentatieduo spreekt de stemmen in van het wasberenechtpaar Trapper en Weecha in de animatiefilm Bigfoot Junior . 

Nicolette is helemaal in haar nopjes met de opdracht: ‘‘Ik vind het superleuk om te doen. Dennis en ik hebben allebei kinderen. Zo cool dat ze zometeen naar ons kunnen kijken in de bioscoop’’, zegt de presentatrice in RTL Boulevard.

Slappe lach

Op haar Instagram postte Nicolette een filmpje waarin zij en Dennis de slappe lach hebben tijdens het inspreken. De sfeer zit er in ieder geval goed in:

Verdwenen vader

Naast Nicolette en Dennis is Buddy Vedder te horen in de film. Hij spreekt de stem in van de 13-jarige Adam, het hoofdpersonage. In de film ontdekt Adam dat zijn verdwenen vader de legendarische Bigfoot is. De film is vanaf 26 juli in de bioscoop te zien.

Batman

Het is niet de eerste keer dat Nicolette en Dennis een stem inspreken. Nicolette heeft een stemrol in de animatiefilm De Piraten! en Dennis is te horen als de kwaadaardige Joker in De Lego Batman Film.        Reageren op dit artikel