Nieuw op MTV: laat je tatoeŽren door je beste vriend

  • Geplaatst: Dinsdag 30 mei
Door: Televizier.nl

AMUSEMENT Je moet het maar durven: je arm voor eeuwig laten ver- of ontsieren met een ontwerp van je broer of je beste vriend. Terwijl je de tatoeage in kwestie van tevoren niet ziet. Dat is het nieuwe MTV-programma met de geinige naam Just tattoo of us .

In Just tattoo of us ontwerpen vrienden, vriendinnen, geliefden, broers, zussen of mensen met een andere speciale band een een tattoo voor elkaar. Hartstikke leuk, behalve dat je je het eindndresultaat pas ziet wanneer de tatoeage af is.

Donald Trump

Dat is een risico. Want is je beste vriend echt wel te vertrouwen? Voor je het weet ga je naar huis met een portret van Donald Trump of een vunzige tekst. Toch heeft MTV aardig wat koppels bereid gevonden mee te doen aan Just tattoo of us.

Bizarre designs

Elke week laten drie stellen zich op hoop van zegen tatoeëren. Van liefdesverklaringen tot de meest bizarre designs, waarvan het Trump-portret nog het minst erge is. Reality-sterren Charlotte Crosby (Geordie Shore) en Stephen Bear (Ex on the Beach) presenteren de nieuwe MTV-show.

Just tattoo of us is vanaf donderdag 1 juni elke week om 21.30 uur te zien op MTV.

Broers Jesse en Kay Nambiar namen de tattoo-proef al op de som. Wat zij elkaar aandeden is te zien op mtv.nl/jtou.

En zodat de titel van het programma lekker blijft hangen:Reageren op dit artikel