Nieuw op Netflix in februari

  • Geplaatst: Dinsdag 30 januari
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS De maand februari staat voor de deur en dat betekent nieuwe titels en seizoenen op Netflix! Wij hebben de beste films en series op een rij gezet.

Altered Carbon – 2 februari

Een grote kans dat het hart van menig science-fiction-fan harder gaat kloppen bij het zien van deze trailer. De serie Altered Carbon is gebaseerd op het gelijknamige boek van Richard K. Morgan en vertelt het verhaal van een eenzame overlevende soldaat wiens geest 250 jaar in ijs is gevangen. Hij krijgt de kans op een nieuw leven in een nieuw lichaam, maar moet daarvoor een moord oplossen.

De nieuwe serie Everything sucks – 16 februari

De nieuwe Netflix-original serie Everything sucks! speelt zich af in de jaren 90 en is daarmee een tegenhanger van andere succesvolle Netflix-series als Fuller House en Stranger Things die de jaren 80-setting gebruiken. Naar aanleiding van de trailer kunnen we een komische serie verwachten vol nostalgische details uit de jaren 90. Zo luisteren de leerlingen naar hun Discman, wordt er type-ex gebruikt en komt de lerares met een bakbeest van een televisie het lokaal inrijden.

De serie gaat over een aantal leerlingen in het Amerikaanse plaatsje Boring. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Peyton Kennedy en Jahi Winston.

Documentaire over internationaal voetbalteam in First team: Juventus – 16 februari

In First team: Juventus wordt de Italiaanse voetbalclub Juventus gevolgd. Het is de eerste voetbalclub die een documentaire heeft op Netflix. De documentaire bestaat uit vier delen van een uur en volgt het leven van de spelers. Een uniek inkijkje dus. Wellicht volgen hierna andere internationale clubs.

Coach Snoop – 2 februari

Snoop Dogg is van vele markten thuis. De rapper, DJ en presentator heeft zich nu ook toegelegd op het coachen van een zijn team jonge American Football-spelers. Snoop Dogg heeft altijd een enorme passie gehad voor de sport. "Football heeft me naar plekken gebracht en dingen laten zien, die met muziek alleen niet mogelijk zouden zijn geweest."

Netflix-orginal film Mute – 23 februari

De nieuwe film Mute cn regisseur Duncan Jones (de zoon van David Bowie) komt uit op 23 februari. Mute is een science-fiction film waarin een barman het opneemt tegen de gangsters die zijn bar teisteren.

Tweede seizoen van Franse serie Marseille – 23 februari

Het is al een tijd geleden dat het eerste seizoen van de Franse serie Marseille online kwam. Hoewel de streamingdienst kort na het verschijnen van de eerste reeks in mei 2016 een vervolg aankondigde, zijn we ruim anderhalf jaar verder. De fans moesten dus even wachten, maar kunnen vanaf 23 februari klaar zitten voor de tweede reeks van de populaire Franse serie met Gérard Depardieu in de hoofdrol.Reageren op dit artikel