Nieuw op Videoland

NET GEMIST Videoland heeft de rechten verkregen van een fiks aantal SBS 6-titels. Onder meer Dokter Tinus is te zien op de streamingdienst van RTL. Het door Thom Hoffman gespeelde titelpersonage verruilt hierin de grote stad voor het landelijke Woerkom om daar aan de slag te gaan als huisarts.

De botte arts heeft niet direct een klik met zijn nieuwe plaatsgenoten, al kan hij het wel prima vinden met Lisa (Jennifer Hoffman). Wellicht ontstaat er iets moois tussen de Amsterdamse hork en deze goedlachse schooljuf? De reeks is gebaseerd op de Britse serie Doc Martin en liep in Nederland zes seizoenen. Die staan sinds 6 juli allemaal op Videoland.

Rise

Ook de tiendelige Amerikaanse dramaserie Rise staat op Videoland. De reeks gaat over het leven van de leerlingen van Stanton High. Die hebben het vaak niet makkelijk, maar gelukkig hebben ze een bevlogen leraar Engels, Lou Mazzuchelli (Josh Radnor). Die wil niet alleen zijn passie voor zijn vakgebied overbrengen, maar hoopt ook dat hij zijn leerlingen kan inspireren met schooltoneel. Ondanks hun vaak moeilijke privéomstandigheden – alcoholverslaving, transseksualiteit, zieke ouders – blijken veel van de jonge acteertalenten te genieten van hun tijd op het podium. De serie is gebaseerd op echte gebeurtenissen en is nu te zien op Videoland.Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag