Nieuwe serie Voetbalmaffia begint met 526.000 kijkers

  • Geplaatst: Maandag 6 november
Door: Televizier.nl

AMUSEMENT Er waren twee nieuwelingen op de zondagavond, de serie Voetbalmaffia en De chocoladeshow. Voetbalmaffia trapte af met een redelijk aantal voor NPO 3.

Vorige week werd op het uitzendtijdstop van Voetbalmaffia nog de laatste aflevering van Penoza uitgezonden voor 855.000 kijkers. Dat aantal haalde de nieuwe serie over onoirbare praktijken in de voetbalwereld nog niet, maar het kijkersaantal kan de komende weken natuurlijk nog groeien.

Louche onderwereld

Hoofdpersoon in Voetbalmaffia is Johnny de Graaf (Chiem Vreeken), die speelt voor een Italiaanse voetbalclub. Hij woont met zijn vrouw Renate (Sallie Harmsen) en hun zoontje Sven als God in Frankrijk. Maar na een slechte periode en een conflict met de voorzitter van zijn club wordt hij op de transferlijst gezet en dan gaat het mis. Langzaam verzeilt De Graaf in de louche onderwereld van de sport, waar voetballers niet meer dan handelswaar zijn.

De chocoladeshow

Nieuw op de vroege zondagavond was De chocoladeshow met Miljuschka Witzenhausen waarin tien professionele chocolatiers het tegen elkaar opnemen om de titel beste chocolatier van Nederland. De show trok 427 kijkers richting RTL 4.Reageren op dit artikel