Ali B. weigert Wie is de Mol?: vergoeding te laag

Televizier logo

Geplaatst op 27 November om 13:59

Amusement

Bij Beau

De makers van Wie is de Mol? hadden Ali B. graag aan het deelnemersveld van dit jaar toegevoegd maar de rapper peinst er niet over. De reden: de kandidaten krijgen veel te weinig betaald.

Dat vertelde Ali B. dinsdag in de talkshow van Beau. Hij vertelde dat hij is gevraagd voor Wie is de Mol? maar dat geld de reden is om het niet te doen: „Ik ben daar heel eerlijk in. Je bent zo lang weg en de vergoeding die er tegenover staat, is zo laag dat het onverantwoord zou zijn tegenover wat ik mis als ik niet meedoe.”

Cécile Narinx

Het is geheim hoeveel deelnemers krijgen voor deelname, Cécile Narinx schreef er in de Volkskrant dit over: „Hier doet Avrotros geen uitspraken over, en het is een ongeschreven regel dat ex-kandidaten hier ook niks over zeggen, dus laat ik volstaan door te zeggen dat het deelnemers een rijkdom aan ervaringen oplevert.” 

Stikstofdiscussie

In het gesprek in Beau werd ook duidelijk dat Ali niet het minst geïnteresseerd is in Wie is de Mol? Hij zag nog nooit een aflevering en zei dat hij het programma net zo boeiend vond als de stikstofdiscussie. 

Bekijk ook