André van Duin vindt Wat Een Verhaal niet zo sterk

Televizier logo

Geplaatst op 7 April om 8:37

Amusement

"Kan korter"

Wat een verhaal is geen hit en André van Duin begrijpt wel waarom 'zijn' programma over sterke verhalen niet scoort: zo sterk zijn die verhalen wat hem betreft ook niet.

Op de late zaterdagavond horen André van Duin en Annemarie Jung steeds een wonderbaarlijk verhaal aan dat een gast in geuren en kleuren vertelt. Met behulp van acteurs en animaties komt het verhaal nog meer tot leven, maar het kan met een slordige 500.000 kijkers geen succes genoemd worden. 

"Niet zo'n succes"

Daar komt André ook ruiterlijk voor uit in de radioshow van Gerard Ekdom als hij om zijn mening gevraagd wordt over zijn nieuwe programma. Maar hij geeft wel aan dat hij er zelf niet zoveel mee te maken heeft: "Het is mijn programma helemaal niet. Ik zit erbij en luister aan wat de mensen vertellen, maar verder zit ik er niet in."

Niet sterk

Het probleem is wat André betreft het niveau van de verhalen die worden uitgesmeerd om een aflevering van Wat een verhaal te vullen: "Ik hoor ze ook voor het eerst en dan vind ik die verhaaltjes nou niet zo heel erg sterk, als ik heel erg eerlijk ben. Die kun je ook wel in kortere tijd vertellen, lijkt mij. Een tweede seizoen? Dat denk ik niet, nee."