'Model Summer de Snoo (10) krijgt eigen realityserie'

Televizier logo

Geplaatst op 25 April om 13:57

Amusement nieuws

Er komt mogelijk een realityserie over Summer de Snoo. Volgens de manager van het tienjarige model wordt het contract met productiehuis Zodiak Nederland daarover donderdagmiddag getekend.

Aan het AD vertelt Anthony Vos dat er meerdere partijen in beeld zijn om de nog titelloze serie uit te zenden. Volgens de manager hengelen RTL, Talpa TV en Videoland naar de serie.

Zodiak Nederland

Volgens Vos gaan de opnames per 1 mei van start. Het is de bedoeling dat er zes tot acht afleveringen verschijnen. De productie is in handen van Zodiak Nederland, de productiemaatschappij achter realityseries als Temptation Island VIPS.

Kritiek

Toen Summer de Snoo negen jaar oud was, kreeg ze nogal wat kritiek te verduren na een bezoek aan Jinek. Op sociale media was er ophef over het werk van het model in combinatie met haar jonge leeftijd. Vooral moeder Jessica moest het verduren, die werd beticht van uitbuiting van haar dochter.

New York

Het gezin De Snoo is inmiddels verhuisd naar New York voor het modellenwerk van Summer. "Het is echt haar hobby. We hebben hele goede begeleiding vanuit het management. De manager weet hoe het werkt in New York", zei haar vader Joeri daarover.