Nieuwe experts bij Married at First Sight

Televizier logo

Geplaatst op 21 Januari om 16:13

Amusement nieuws

Married at first sight heeft vier nieuwe experts in de arm genomen. Zij moeten er voor zorgen dat zoveel mogelijk huwelijken dit seizoen slagen. En er wordt deze reeks verplicht samengewoond.

Het gaat alweer om het vierde seizoen van Married at first sight. En dit zijn de nieuwelingen: Tila Pronk is universitair docent sociale psychologie bij de Tilburg University. Ze doet nu ruim zes jaar onderzoek naar succesvolle liefdesrelaties en aantrekkingskracht. Marcelino Lopez is psycholoog/relatietherapeut en schreef verschillende boeken over liefde in het moderne, digitale tijdperk.

Pablo en Paulien

Gedragspsycholoog Pablo Bakarbessy is psycholoog, coach en gedragsdeskundige. Hij werkte eerder mee aan het programma Gordon gaat trouwen. De laatste nieuwkomer is Paulien Timmer, coach/auteur. Zij deed uitgebreid onderzoek naar succesvolle huwelijken.

Samenwonen

Het vierde seizoen kent bijna dezelfde opzet als de eerste drie. De experts kiezen uit alle inzendingen vijf koppels die goed bij elkaar passen. Die tien mensen stappen in het huwelijksbootje zonder dat ze elkaar ooit gezien hebben. Daarna gaan ze op huwelijksreis en vervolgens moeten ze verplicht samenwonen. Dat laatste is helemaal nieuw.

Married at first sight begint vanaf zondag 7 april, om 20.00 uur bij RTL 4.