Nieuws
Schapentestikels en worstenbroodjes
In Libanon krijgen Sergio Herman en Axel Daeseleire schapentestikels en 'schapenkontvet' voorgeschoteld. Likken ze hun vingers erbij af of laten de mannen dit onderdeel van de Libanese keuken toch even aan zich voorbijgaan? Die keuken kenmerkt zich vooral door de vele kruiden en de verse groenten die worden gebruikt, zoals de twee ontdekken in Sergio & Axel: Van de kaart.
Sfiha Baalbakiye
Herman is helemaal weg van een andere specialiteit, de ‘Sfiha Baalbakiye’, een soort worstenbroodje. Een deel van het genot is het werk dat hij ervoor moet doen. De liefhebber koopt eerst zelf het vlees bij de slager en loopt vervolgens naar de bakker, die er een worstenbroodje van maakt. Op een geitenboerderij in de bergen proeven Herman en zijn compagnon de lekkerste geitenkaas ooit.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsLaatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 10:26Code Rosé van de Meilandjes kopen? Trek je portemonnee maar!
10:03Gemengde reacties op Sywert van Lienden bij Op1
10:00Cornald Maas over nieuwe afleveringen Volle Zalen: 'Seizoen vol muziek'
10:00De tussenstand van de Televizier-Ring Online-videoserie 2024 is bekend
09:20De TV van gisteren: De net geopereerde Johan Derksen zat toch bij VI en trok 965.000 kijkers