De TV van gisteren: 1,5 miljoen voor debat Rutte vs Baudet

Televizier logo

Geplaatst op 23 Mei om 9:21

Kijkcijfers nieuws

Maar liefst 1,5 miljoen mensen bleven woensdagavond wakker voor Pauw met daarin het debat tussen Mark Rutte en Thierry Baudet in de aanloop naar de Europese Verkiezingen.
Met 1,5 miljoen kijkers was dit debat de best bekeken Pauw-uitzending na de speciale Eurovisie Songfestival-aflevering van afgelopen zondag. De meeste kijkers waren best enthousiast over het debat tussen Rutte en Baudet. Eindelijk was er eens tijd om de argumenten over en weer te horen.

Obese

Ook Nederland kiest: De stemming trok 1 miljoen kijkers, waarin de  Europese lijsttrekkers met elkaar in debat gingen.  Op RTL 4 scoorde de tweede aflevering van Obese 882.000 kijkers. Daarin probeerde Vincent, die de afgelopen jaren 80 kilo was aangekomen, die weer kwijt te raken. En Vincent deed het behoorlijk goed.

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Verminkt trok op RTL 4 564.000 kijkers en op NPO 1 kwam Kelder & Klöpping niet verder dan 555.000. SBS 6 heeft een topper in huis met Mr. Frank Visser en dat bewees hij deze woensdag wederom. Mr. Frank Visser doet uitspraak trok 851.000 kijkers. De rechter reisde af naar Delfgauw waar Annet gek werd van de vogels van haar buurvrouw Nel. Die had tien fluitende valkparkieten én twintig(!) normale parkieten. Vooral de schoonzoon van Nel maakte indruk.