Nieuws
Leren over gisten en rijpen in De smaak van Joël
Joël Broekaert is terug met een nieuw programma: De smaak van Joël. Eerder dan in zijn vorige serie - De 5 smaken van Joël - waarin hij de vijf basissmaken ontdekte, duikt de culinair journalist nu in de wereld van de kookprocessen. Wat gebeurt er met voedsel voordat het op een bord komt? Om erachter te komen welk proces daar aan vooraf gaat, trekt Joël de wereld in. Hij praat met wetenschappers, chef en smaakmakers.
Fantastische plekken
In elke aflevering staat een proces centraal waarover Joël iets probeert te leren. In totaal zijn het er zes: garen, stollen, lucht toevoegen, aroma’s, gisten en rijpen. Ook voor zijn vorige programma moest Joël veel reizen. “In drie maanden ben ik op veel fantastische plekken geweest”, vertelde hij daarover in NRC. “Ik voelde me net Kuifje.”
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsDe Getrouwen proberen hun hoofd boven water te houden in De Verraders
In het Château de Béguin zijn de overgebleven getrouwen niet alleen bezig met het ontmaskeren van de verraders, maar ook met het bewijzen van hun eigen onschuld. Niemand wil weggestuurd worden uit het prachtige kasteel van De Verraders.Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 06:47Vanavond op TV: Flikken Maastricht, De verraders, Pompeii
23:43Zien: Helden en andere hoogtepunten van The Passion 2024
19:59Sarath vindt toch de liefde na mislukte deelname Married At First Sight
15:58Realityster Nicol Kremers speelt crimineel Barabbas in The Passion
14:44Het hele Big Brother-huis is woedend op Ashley