Knikkeraars gezocht voor nieuw tv-programma

Televizier logo

Geplaatst op 6 Juni om 12:09

Amusement nieuws

Ben jij dol op knikkeren, en er ook een beetje goed in? Voor een nieuw tv-programma worden er knikkeraars gezocht. Of beter gezegd: knikkerracers.

Het belooft namelijk bloedstollend te worden. 

Spectaculair knikkeren 

"Knikkeren is helemaal terug, en dan bedoelen we niet alleen het knikkeren in het potje, maar juist ook de spannende knikkerraces over spectaculaire knikkerbanen", zo luidt de oproep van Blue Circle Casting. Ze zoeken naar knikkerfanaten die van spannende wedstrijden houden en zich bezig houden met het maken van de meest creatieve knikkerbanen. "Van 'gewone' raceobstakels tot zandbanen, waterbanen, doolhoven, etc. In dit programma denken wij groot, groter, grootst? 

Ben jij die knikkerheld? Dan kun je je hier aanmelden. Alleen, of per team. En je moet minimaal 18 jaar zijn.  

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

GEZOCHT CREATIEVE KNIKKERRACERS “Knikkeren is helemaal terug” en dan bedoelen wij niet alleen het knikkeren in het potje, maar juist ook de spannende knikkerraces over spectaculaire knikkerbanen. Voor een nieuw tv-programma zijn wij op zoek naar knikkerracers, die van spannende wedstrijden houden en die zich bezig houden met het maken van de meest creatieve knikkerbanen. Van ‘gewone’ raceobstakels tot zandbanen, waterbanen, doolhoven etc. In dit programma denken wij groot, groter, grootst! Ben jij zo’n knikkerfanaat, meld je dan nu aan! Aanmelden kan alleen of per team. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn. Link in bio. #Knikkers #Knikker #knikkerraces #tvshow #kandidatengezocht #BlueCircleCasting #Fremantle

Een bericht gedeeld door Blue Circle Casting (@bluecirclecasting) op

Net zo nostalgisch als Lego masters 

Die nostalgie van het knikkeren kan zomaar een succesformule voor een tv-progamma zijn. Dat bewees Lego masters namelijk ook al. Wat nou, alleen voor kinderen? Het programma met volwassen legodeelnemers trok wekelijks meer dan een miljoen kijkers.