Geruchten rondom terugkeer Fernando Alonso in Formule 1 steeds hardnekkiger

Geplaatst op 6 Augustus om 10:08

Sport nieuws

De geruchten rondom een terugkeer van Fernando Alonso in de Formule 1 worden steeds hardnekkiger. De Spaanse wereldkampioen van 2005 en 2006 zou zelfs in beeld zijn bij het team van Mercedes, de leiders in de strijd om de constructeurstitel. Daar zit Valtteri Bottas op de wip.

Lewis Hamilton en Max Verstappen kregen de vraag of ze een terugkeer van Alonso in de koningsklasse van de autosport zien zitten. Vooral Hamilton schoof het onderwerp opzij met de opmerking dat er volgens hem een stoeltje vrij is bij het team van Red Bull Racing nu Pierre Gasly niet lijkt te voldoen. Verstappen counterde die opmerking met de vraag of Hamilton geen goed woordje voor Alonso kon doen bij teambaas Toto Wolff.

Pierre Gasly

Voor Hamilton was dat genoeg aanleiding om het voor zijn teamgenoot op te nemen. "Valtteri wint races voor ons. Ik bedoelde eigenlijk dat jullie nog een stoeltje overhadden", wees de Brit naar de tegenvallende prestaties van Pierre Gasly, waarop Verstappen zich snel in bescherming nam. "Dat heb ik niet gezegd."