Nieuwe prijs voor online video: de Televizier-Ster Online-videoserie

Televizier logo

Geplaatst op 25 Juni om 20:00

Gouden Televizier-Ring nieuws

Met trots introduceert de Gouden Televizier-Ring Verkiezing vandaag dé nieuwe publieksprijs voor de beste online-videoserie. De Televizier-Ster: Online-videoserie is een compleet nieuwe prijs in de wereld van online video. De stembussen zijn nu geopend!

Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala zijn verschillende awards te winnen. Eén ontbrak nog: die voor de beste online-videoserie. En dat terwijl online video niet meer weg te denken is uit de media én uit het leven van veel Nederlanders. De prijs is voor de leukste, mooiste en beste programma’s op internet.

Stem nu, klik hier!

Nikkie Tutorials

YouTube-grootheid Nikkie de Jager, met 12 miljoen volgers wereldwijd op haar kanaal NikkieTutorials, is ambassadeur van deze nieuwe award. De Nederlandse content creator is enthousiast over de komst van de nieuwe award. Nikkie: “Ik ben heel blij dat content creators in Nederland met deze prijs erkenning krijgen voor datgene waar ze zo hard aan werken en waar zoveel kijkers plezier aan beleven.”

Vakjury

Een vakjury heeft een startlijst met kanshebbers samengesteld, maar het publiek kan gedurende de kwalificatieronde nog online videoseries toevoegen.

Stemmen

Stemmen kan vanaf vandaag via televizier.nl/ring. Let op: Na het uitbrengen van je stem, dien je deze nog via de mail te bevestigen. Als je je stem bevestigt en je gegevens achterlaat, maak je ook nog eens kans op prachtige prijzen.

Stem nu, klik hier!

De kwalificatieronde start op dinsdag 25 juni om 10.00 uur en eindigt woensdag 10 juli om 10.00 uur. De top 20 plaatst zich automatisch voor de nominatieronde, de jury voegt hier nog vijf wildcards aan toe. Alle tellers gaan daarna weer op nul, waarna er opnieuw gestemd wordt, dit keer voor de uiteindelijke drie genomineerden. De nominatieronde loopt van 20 augustus tot 23 september 2019. Het gala met de uiteindelijke prijsuitreiking vindt plaats in oktober 2019. 

Alle kanshebbers en genomineerden moeten voldoen aan de regelementen. Die vind je hier