Nu op Videoland: tropische moorden in Hawaii Five-0

Kijk nu

NET GEMIST Danno Williams en zijn collega’s gaan in Hawaii Five-O achter misdadigers aan op Hawaï. Want ook op de tropische eilandengroep in de Stille Oceaan slaan moordenaars geregeld bloederig toe.

Het lijkt zo idyllisch, Hawaii, maar ook op de Amerikaanse eilandengroep is het moord en doodslag troef. Tenminste, als je de misdaadreeks Hawaii Five-0 moet geloven, want al seizoenen lang heeft hierin speurder Danno Williams de handen vol aan allerhande mysterieuze moordzaken.

Steve McGarrett

In de eerste aflevering is te zien hoe de van oorsprong New Yorkse agent in het even tropische als bloederige paradijsje terechtkomt. Hier maakt hij kennis met zijn chef Steve McGarrett, de slimme Chin Ho, de knappe vechtjas Kono en de rest van het team.

Videoland

Hawaii Five-0 is een van de langstlopende Amerikaanse misdaadseries van het moment. In de VS zijn de kijkers inmiddels toe aan het achtste seizoen van de reeks. De eerste zes seizoenen van de tropische misdaadserie zijn vanaf 10 november te zien op Videoland.Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag