OG3NE in top 10 best bekeken songfestivalliedjes op YouTube

  • Geplaatst: Dinsdag 21 maart
Door: Televizier.nl

MUZIEK OG3NE maakt indruk op de wereldwijde YouTube-kijkers. De officiële clip van Lights and Shadows is inmiddels al 1.232.936 keer bekeken. Daarmee staat het trio op plek acht in de lijst van best bekeken songfestivalliedjes op YouTube.

OG3NE vertegenwoordigt Nederland op het Eurovisie Songfestival in het Oekraïense Kiev. Kort na de bekendmaking van het nummer Lights and Shadows regende het positieve reacties van tal van bekende en onbekende Nederlanders. Erg leuk dat wij als een blok achter de drie dames staan, maar het is veel belangrijker dat het buitenland verliefd wordt op OG3NE. En dat lijkt nu te gebeuren.

Top 10

Op YouTube is de officiële clip van Lights and Shadows ruim 1,2 miljoen keer bekeken. Daarnaast is het lied een kleine 8000 keer gedeeld en de teller van de totale kijktijd staat nu al op dik vier jaar. Dat betekent dat de Nederlandse songfestivalinzending in de top tien best bekeken songfestivalliedjes op YouTube staat. Om precies te zijn bezetten de The Voice-winnaressen de achtste plek in de ranglijst.

Er kan er maar één de winnaar zijn

Maar wie staat er op de eerste plek? Dat is Francesco Gabbani, die namens Italië de hitlijsten verovert. De officiële videoclip van het nummer Occidentali’s Karma, die hieronder te zien is, is in totaal al meer dan 66 miljoen keer bekeken. De rest van de statistieken laten we even achterwege, we moeten immers nog geloof hebben in de grote overwinning van OG3NE.
 Reageren op dit artikel