Once Upon A Time-actrice Emilie de Ravin komt naar Dutch Comic Con

  • Geplaatst: Dinsdag 6 maart
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Emilie de Ravin komt naar Heroes Dutch Comic Con in Utrecht. De actrice, die bekend is van haar rol als Belle in Once Upon A Time , komt op 31 maart en 1 april naar Utrecht om haar Nederlandse fans te ontmoeten.

De Australische actrice speelde zes seizoenen lang hoofdpersonage Belle in de sprookjesserie. Once Upon A Time stopt binnenkort na het zevende seizoen, maar gelukkig brengt Belle nog een gastbezoek aan Storybrooke voor de serie afloopt. Emilie de Ravin speelde ook de rol van Claire in de Emmy-bekroonde ABC-serie Lost en ze was de geliefde van Robert Pattinson in de romantische film Remember Me.

Zach McGowan

Tijdens het Heroes Dutch Comic Con kunnen fans ‘Belle’ ontmoeten en tegen betaling met haar op de foto gaan. Naast Emilie zijn ook Zach McGowan (The 100, Black Sails, Shameless), Dwight Schultz (The A – Team, Star Trek) en Mark Ryan (Black Sails, Transformers) al aangekondigd als speciale gasten op het event. Toegangskaartjes en photobooth-tickets zijn te koop op de website van Dutch Comic Con.

Lees ook: Emilie was volgens de Lost-producer een fantastische actrice.Reageren op dit artikel