Op stap met Thomas in De Spa(2017)

  • 14 november 2017, 23:30 - 00:05 uur
  • SBS 6
Kijk nu

SOAP Thomas is in De Spa op stap met Mick en Jesse, maar merkt al snel dat hun samenzijn niet helemaal verloopt zoals hij in gedachten had. Schoonheidsspecialiste Kristine leert iets nieuws. Melody denkt er het hare van.

In De Spa gaat het even niet zo goed met personal trainer Douglas (Davy Eduard King). Met hulp van de kerk heeft hij zijn drugsverslaving overwonnen, maar nu lijkt het erop dat hij een terugval heeft.

De Spa

Tess weet als een van de weinige mensen van zijn verleden. Zij vindt dat ze er in deze moeilijke periode ook voor hem moet zijn en doet er alles aan om Douglas er weer bovenop te helpen. Intussen is haar ex-man Thomas op stap met Mick en Jesse. Thomas merkt al snel dat hun samenzijn niet helemaal verloopt zoals hij in gedachten had. Schoonheidsspecialiste Kristine (Nzinga Sordam) leert iets nieuws, maar of iedereen hier nu zo blij mee is? Yogalerares Melody (Eva Bartels) denkt er in ieder geval het hare van en steekt haar mening niet onder stoelen of banken.

Van zanger naar acteur

Rein van Duivenboden (1999) is in De Spa te zien als Mick, de zoon van Tess en Thomas. Rein werd bekend als zanger van de band Mainstreet, die in 2012 derde werd bij het Junior Songfestival en vervolgens nog vijf succesvolle jaren kende. Mainstreet bestaat niet meer, maar Rein kan nog steeds op zijn fans rekenen. “Ik heb natuurlijk een fanbase die heel erg enthousiast is. Dat is superfijn omdat die mij altijd steunen”, zo vertelde hij aan Shownieuws. In De Spa speelt ook een bekende van Rein. Met Vajén van den Bosch - schoonmaakster Dominique - speelde hij vorig jaar in de film Hart beat.

  • Seizoen: 1

Reageren op dit artikel
Meer video's van SBS 6

Tips voor vandaag