Op visite in de villa van Gordon

  • 7 februari 2018, 21:30 - 22:00 uur
  • RTL 4
Kijk nu

REPORTAGESERIE Gordon ontvangt de Belgische presentatrice Cath Luyten in zijn Blaricumse villa. Daar ontdekt ze dat hij nog steeds samenwoont met zijn ex-vriend Patrick. Ook legt Gordon uit waarom hij is gestopt met zingen.

De Belgische presentatrice Cath Luyten had in eigen land succes met haar programma Buurman, wat doet u nu? waarin ze bekende Nederlanders bezoekt. De afleveringen zijn nu ook bij RTL te zien, zoals deze van begin 2017 waarin Cath Gordon bezoekt in zijn Blaricumse villa.

Gordon

De presentator en horecaondernemer legt haar onder meer uit waarom hij nog steeds samenwoont met zijn ex-vriend Patrick. Natuurlijk laat Gordon Cath ook zijn grootste hit horen en vertelt hij waarom hij niet meer zingt. “Nederland is een heel naar, negatief land op de sociale media en dat heeft me de afgelopen jaren erg geraakt. De radiostations smeten op een bepaald moment mijn platen gewoon weg in plaats van ernaar te luisteren. Daarom heb ik nu besloten om te stoppen met zingen.”

Veel te verwerken

Tijdens haar bezoek wordt Cath geconfronteerd met de Gordon die heel Nederland kent: een man die geen blad voor zijn mond neemt en soms grof uit de hoek kan komen. Hij vertelt haar dat deze houding onder meer met zijn moeilijke jeugd te maken heeft. "Ik heb veel moeten verwerken in m’n leven en dat heeft mij hard gemaakt. Mijn moeder had het bijvoorbeeld erg moeilijk met mijn outing als homo, want ik was haar jongste zoon waar ze zo trots op was. Ik heb een jaar niet tegen haar gesproken, ik heb een zelfmoordpoging ondernomen en pas toen was het voor haar duidelijk: Oké, ik kan hier niets aan doen."

  • Seizoen: 2
  • Aflevering: 9/12 Gordon

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag