Opdienen of Afserveren is het nieuwe Ik Vertrek

  • Geplaatst: Donderdag 8 maart
Door: Televizier.nl

AMUSEMENT Het nieuwe Opdienen of afserveren op RTL 4 gaat over horeca-ondernemers zonder ervaring. En de eerste aflevering over Anne-Wil en Nelleke was meteen een feest om naar te kijken.

Anne-Wil en Nelleke wilden graag Ermelo een beetje swingender maken en daarom een kekke lunchroom beginnen met koffie, broodjes en zelfgemaakte taart. Een probleem: Anne-Wil lust geen koffie en had het nog nooit gemaakt en beiden hielden eigenlijk niet zo van bakken. Daarbij hadden ze geen ervaring en geen businessplan.

Genieten geblazen

Een ideaal uitgangspunt voor een tv-programma. De eerste uitzending van Opdienen of afserveren haalde nog geen Ik vertrek-achtige kijkcijfers (558.000 in totaal), maar verdient die wel. Want het was genieten geblazen en kijkers thuis wisten niet wat ze zagen.

40.000 euro

De vader van het duo stak ongeveer 40.000 euro in de zaak, de partners hadden geen zin of weinig vertrouwen en werkelijk alles werd geïmproviseerd en weggegiecheld door de dames, maar toch zag de boel er op het einde uit als een gezellig koffiezaakje.

Zou het dan toch lukken?

Ook de Facebook-pagina van Kaneel en Kruimels ziet er prima uit, dus het zou best kunnen dat Anne-Wil en Nelleke tegen alle verwachtingen in een Ermelose hit in handen hebben.Reageren op dit artikel