Openhartige Halina Reijn in 5 jaar later

  • 12 januari 2018, 22:36 - 23:42 uur
  • RTL 4
Kijk nu

INTERVIEWPROGRAMMA In haar huis in Amsterdam spreekt Halina Reijn openhartig over haar liefdesleven, haar kinderloosheid en haar rijke acteercarrière. Verder komen de vriendschap met Carice van Houten en de vroege dood van haar moeder voorbij in deze 5 jaar later.

Halina Reijn ontvangt Beau van Erven Dorens in haar eigen huis in Amsterdam. Samen kijken ze terug op het interview dat de actrice ooit heeft gegeven voor 5 jaar later. Wat is er terechtgekomen van haar voorspellingen en hoe beleeft ze de hectische jaren waarin ze werkt aan haar omvangrijke oeuvre?

Kinderloos

Halina speelde met Tom Cruise, met Jude Law en reisde de wereld over met Toneelgroep Amsterdam. Een druk bestaan, waarin haar liefdesleven vaak op het tweede plan lijkt te komen. Openhartig vertelt ze over haar kinderloze leven, waar ze het soms moeilijk mee heeft. Halina wil graag kinderen, maar vind maar eens de juiste man. Ook de hechte vriendschap met collega-actrice Carice van Houten is onderwerp van gesprek, evenals de vroege dood van haar vader.

Pauw

In 5 jaar later kijken prominente Nederlanders terug op een interview dat ze jaren geleden hebben gegeven en dat al die tijd zorgvuldig in een kluis is bewaard. Hoe kijkt de BN’er van nu aan tegen de persoon van toen en welke verwachtingen zijn daadwerkelijk uitgekomen? Sinds dit seizoen is het programma verhuisd van NPO 1 naar RTL 4, waar Beau van Erven Dorens de presentator is. Hij neemt het stokje over van bedenker Jeroen Pauw, die met lede ogen zijn programma naar de concurrent zag gaan. NPO wilde niet meer verder met het succesvolle format, waarmee Pauw meerdere keren werd genomineerd voor de Sonja Barend Award voor beste interview van het jaar.

  • Seizoen: 1
  • Aflevering: 9 Halina Reijn

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag