Oud-nieuwslezeres Noraly Beyer verteller bij Passion 2018

  • Geplaatst: Zaterdag 3 maart
Door: Televizier.nl

AMUSEMENT Noraly Beyer is dit jaar de verteller tijdens The Passion . De oud-nieuwslezeres vertelt het verhaal van de laatste uren van Jezus Christus tijdens het jaarlijkse, muzikale spektakel.

Met de bekendmaking van het 71-jarige omroepicoon is de cast van The passion compleet. Noraly bracht haar deelname naar buiten in een interview met Het Parool.

"Spiegel voor Nederland"

The passion vindt dit jaar in De Bijlmer plaats, de volkswijk in Amsterdam-Zuidoost waar Noraly al 33 jaar woont. Alleen daarom al wilde ze meedoen: "De Bijlmer heeft de afgelopen decennia een metamorfose ondergaan. De wijk kent architectonische verrassingen, maar is vooral een smeltkroes van culturen geworden. En daardoor is dit stadsdeel een spiegel voor heel Nederland, omdat we een steeds intercultureler land aan het worden zijn. Met The passion in de Bijlmer gaat heel Nederland iets van die veelzijdigheid zien."

"Tijdloos en belangrijk"

Noraly treedt in de voetsporen van andere bekende vertellers als Robert ten Brink, Remco Veldhuis en Lenette van Dongen. Ze kan niet wachten: "Het verhaal van The passion is tijdloos en belangrijk om door te geven aan volgende generaties. Ik zie er ontzettend naar uit om mijn bijdrage te leveren."

The passion wordt live uitgezonden op donderdag 29 maart op NPO 1.

Lees ook: Dit zijn de andere bekende gezichten in The passionReageren op dit artikel