Veelgestelde vragen

Hoe wijzig ik de zendervolgorde?
U kunt de zendervolgorde wijzigen door in de tv-gids op de knop 'Volgorde' te klikken. U kunt vervolgens zenders naar boven en naar beneden verplaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om zenders aan- en uit te vinken. U kunt uw TVGids qua zenders dus helemaal afstemmen op uw eigen voorkeuren.

Gaat TVGids.nl ook over de inhoud van tv-programma’s?
TVGids.nl geeft alleen informatie over programma's, maar wij zijn geen programmamakers. We raden u aan contact op te nemen met de publieksservice van de betreffende omroep/zender die het programma maakt. Zij kunnen u hopelijk verder helpen.

Er staat een fout in de tv-gids. Hoe kan dat?
Vervelend dat de uitzendgegevens niet kloppen, onze excuses hiervoor. Wij krijgen deze informatie van de omroepen en zenders, maar helaas is deze niet altijd juist. We doen er alles aan om de gegevens up-to-date en correct te houden.

Wat betekent het rode oog in de tv-gids?
Bij sommige programma’s staat een rood oogje vermeld. Dit betekent dat het programma niet alleen te zien is op televisie, maar ook via NLZIET.

Is TVGids.nl ook een papieren tv-gids?
TVGids.nl is een gratis online tv-gids. We bezorgen dus geen papieren gids aan huis. Mocht u vragen hebben over bezorging, abonnementen of andere zaken over een papieren tv-gids, dan raden wij u aan contact op te nemen met de klantenservice van de desbetreffende tv-gids waar u een abonnement op heeft.

Is uw vraag nog niet beantwoord, dan helpen wij u graag verder. U kunt uw vraag stellen via het contactformulier.