Paragnost voorspelt: O'G3NE uit elkaar

Kijk nu

NET GEMIST O'G3NE gaat uit elkaar. Althans, als Peter van den Hurk het goed heeft gezien. De paragnost voorspelt dat de meiden in 2017 te maken krijgen met een onderling meningsverschil dat de groep verdeelt.

Shownieuws heeft tv-paragnosten Peter van den Hurk en Liesbeth van Dijk gevraagd naar hun voorspelling over O'G3NE voor het komende jaar. En dat is niet helemaal zoals de zussen het hopen. "Ze gaan redelijk ver komen op het Eurovisie Songfestival. Helaas zie ik geen overwinning", zegt Liesbeth. Gelukkig zit er volgens haar wel een plaats in de top-15 in.

Meningsverschil

Peter van den Hurk denkt hetzelfde. "Winnen doen ze niet. Maar ze eindigen wel hoog." Helaas duurt het succes niet lang, volgens Peter. "Ik zie een onderling meningsverschil zitten dat de groep even uit elkaar trekt. En door bemiddeling weer bij elkaar wordt gebracht." Bekijk hierboven de volledige voorspelling.

Estavana

Toch hoeven de fans nog niet bang te zijn. Peter heeft het namelijk niet altijd goed. Hij voorspelde deze week in een weekblad dat Estavana nog niet toe is aan kinderen. "Zij is gek op hem en twijfelt niet aan haar gevoelens voor Rafael. Ze vindt het alleen nog te vroeg om zulke grote stappen in haar leven te zetten." 

Kijk ook:


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag