Pauw

Pauw (2017)

  • 12 oktober 2017, 22:50 - 23:50 uur
  • NPO 1
Kijk nu

TALKSHOW Talkshow vanuit Amsterdam, gepresenteerd door Jeroen Pauw.

Met in deze uitzending:

* Informateur Gerrit Zalm.
Informateur Gerrit Zalm schuift aan bij Pauw om te praten over het formatiedebat in de Tweede Kamer van vandaag.

* Javier Guzman
Cabaretier Javier Guzman toert na de geprezen shows Delirium 1 en 2 op dit moment langs de Nederlandse theaters met de show Ga-Bie-Jer. Hij ziet de voorstelling als een hernieuwde kennismaking van het publiek met hem. De inmiddels veertigjarige cabaretier maakt hierin de balans op van zijn leven. Ook pleit hij ervoor dat wij met zijn allen meer verantwoordelijkheid moeten nemen in onze samenleving. Naast deze show wil hij zich de komende tijd weer meer gaan focussen op het acteren. Volgende week is hij te zien in de serie Van God Los als junk die in een afkickkliniek een affaire begint met een medepatiŽnt, wat dramatische gevolgen heeft.

* Jetstke van den Schaar en Jeroen Burgering en Philip Scheltens
Als meerdere familieleden lijden aan de ziekte van Alzheimer, ontstaat vaak de vrees dat er erfelijkheid in het spel is. Wie het ĎAlzheimer-gení draagt, heeft een kans van honderd procent om de ziekte te krijgen. Aan erfelijkheidsonderzoek zijn in Nederland echter wat voorwaarden gesteld. Jetstke van den Schaar en Jeroen Burgering lieten zich onderzoeken en bleken beiden dit Alzheimer-gen te dragen. Ze spreken er vanavond over met Philip Scheltens, directeur van het Alzheimercentrum van het VUmc.

* Mick van Wely
Het lichaam van de 25-jarige Anne Faber uit Utrecht is gevonden. De politie had het zoekgebied afgebakend tot een deel van een natuurgebied nabij Zeewolde. Daar heeft de politie vandaag een lichaam gevonden, dat na onderzoek inderdaad Faber blijkt te zijn. Zo komt na 13 dagen van vermissing een einde aan alle onzekerheid. We praten vanavond met misdaadjournalist Mick van Wely.


  • Bijzonderheden: Teletekst ondertiteld, HD 1080i
  • Seizoen: 7

Reageren op dit artikel