Peter Jan Rens trekt 341.000 kijkers met realitysoap

Kijk nu

NET GEMIST Doen ze 't of doen ze 't niet, de nieuwe realitysoap van RTL 5 met Peter Jan Rens en zijn 43 jaar jongere vriendin Virginia, ging dinsdagavond van start. In totaal keken er 341.000 mensen naar de eerste aflevering.

Doen ze 't of doen ze 't niet? draait om de vraag of Peter Jan Rens en zijn vriendin Virginia deze keer écht in het huwelijksbootje stappen. Dat is geen onterechte vraag. In 2013 en 2014 zouden de tortelduifjes ook al gaan trouwen. Dit ging de eerste keer niet door omdat Virginia in verwachting was van hun dochter Djelisa en later door familieomstandigheden.

Media

Ondertussen had het stel de media omarmd, met deelname aan programma's als Chantal blijft slapen en Jouw vrouw, mijn vrouw VIPS. Er ontstond echter een knipperlichtrelatie vanwege de financiële problemen van Peter Jan. Virginia (23) schuwde tijdens die hele periode de media niet.

'Ik heb niets meer'

Zo vertelde ze een jaar geleden aan De Telegraaf helemaal klaar te zijn met de vader van haar kind. "Met Peter heb ik vier jaar lang bijna als een zigeuner moeten leven, omdat we weer uit een huis werden gezet of om een andere reden verkasten. Ik heb ruzie met mijn familie gekregen om hem. Natuurlijk zou ik me geen leven zonder Djelisa kunnen voorstellen, maar aan de andere kant is mijn leven helemaal verwoest. Ik heb niets meer." Desondanks zei ze onlangs toch 'ja' toen Peter Jan Rens haar opnieuw ten huwelijk vroeg.Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag