Politieagenten Hunter en McCall zijn terug in Hunter: Back in Force(2003)

  • 11 november 2017, 23:17 - 00:54 uur
  • RTL 8
Kijk nu

MISDAAD De twee agenten Hunter en McCall uit de jaren ’80 politieserie Hunter komen nog eenmaal terug voor de tv-film Hunter: Back in Force. Kunnen ze ook deze keer de misdadigers stoppen?

Luitenant Rick Hunter (Fred Dryer), nu werkend bij het San Diego politiebureau, moet samen met zijn partner sergeant Dee Dee McCall (Stepfanie Kramer) een groep bankovervallers vinden. Alleen is er een probleem: de vrouwen die de bankoverval gepleegd zouden hebben, lijken achter de tralies te hebben gezeten tijdens de misdaad. Tegelijkertijd zoekt het tweetal een net vrijgelaten ex-gevangene die bezig is met een wraakzuchtige misdaadgolf.

Hunter

De personages uit de film komen uit de oude serie Hunter. Dit actiemisdaaddrama uit Amerika is door de jaren ’80 heen ook in Nederland uitgezonden. De zeven seizoenen kwamen tussen 1984 en 1991 langs op RTL 4. Hierin volgden we rebel Rick Hunter, een agent die het met de regeltjes niet zo nauw neemt. Samen met de beeldschone en even rebelse partner McCall ging hij de strijd aan met de slimste criminelen van Los Angeles.

The A-Team

Frank Lupo, de bedenker van de serie Hunter, wist in dezelfde jaren ’80 nog een succesvolle tv-serie op te zetten. Samen met Stephen J. Cannell bedacht hij The A-Team, een actieserie waarin vier Vietnamveteranen onschuldige mensen helpen, terwijl het Amerikaanse leger op ze jaagt. The A-Team had in 2010 nog een bioscoopfilm, waarin onder anderen Liam Neeson en Bradley Cooper een rol hadden.

  • Regisseur: Jefferson Kibbee
  • Scenario schrijver: Frank Lupo, Stephen J. Cannell
  • Componist: Christopher Franke, Trevor Black, Craig Clark, Pete Elia, Kurt Kassulke, Chris Ostler
  • Acteurs: Fred Dryer, Stepfanie Kramer, Frank Grillo, Gregory Scott Cummins, Jolene Andersen

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag