Populair op Netflix: Queer Eye

  • Geplaatst: Vrijdag 9 februari
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Bijna 15 jaar geleden probeerden vijf gay mannen in Queer eye for the straight eye hetero's wat stijl bij te brengen. Netflix heeft een reboot gemaakt en de nieuwe show is razend populair.

In het nieuwe Queer eye geven vijf nieuwe homoseksuele mannen boerenkinkels zonder enig gevoel voor mode en stijl een make-over van lijf, leden en huis. Alle afleveringen in het eerste seizoen (dat in zijn geheel op Netflix staat) spelen zich af in Georgia.

Typische redneck

De nieuwe show krijgt overal geweldige recensies, op Twitter raken mensen er niet over uitgepraat en terecht. Queer eye is grappig, ontroerend en positief. In de eerste aflevering gaan Bobby Berk, Karamo Brown, Antoni Porowski, Jonathan Van Ness, en Tan France naar de 57-jarige Tom, een typische redneck met een enorme baard die graag indruk wil maken op zijn ex-vrouw. Het contrast tussen de vijf hippe homo's en Tom kan niet groter zijn maar toch kunnen de zes het prima met elkaar vinden. 

Mooie gesprekken

Naast de uiterlijke make-over gebeurt er op emotioneel vlak ook genoeg. Er zijn mooie gesprekken en op het eind zien de ongepolijste mannen er niet alleen beter uit, ze voelen zich ook echt mooier, zelfverzekerder en iedereen begrijpt elkaar een beetje beter. Tom's leven zag er op het einde van de eerste aflevering weer zonnig uit.Reageren op dit artikel